Frilansare inom flera kommunikationsområden

Frilansare inom flera kommunikationsområden

Är vi rätt för dig?
Inspiration event kommunikation och pr är en nordisk byrå som grundades 1999. Vi har kontinuerligt och framgångsrikt utvecklat vårt erbjudande sedan dess, senast med affärsområdet PR, och vi fortsätter att växa.

Vår ambition är att alla kommunikativa insatser skall integreras oavsett om det gäller event, intern eller extern kommunikation. Vi erbjuder specialiserad kommunikationsrådgivning till företag och organisationer med målet att påverka sitt varumärke och/eller affär. Konsten är att skapa kreativa koncept som kombinerar flera kommunikationsinsatser som i sin tur skapar synergieffekter. Först då sker förändringen och insatsen går från kostnad till investering. Vår styrka är vår förmåga att skapa kreativa koncept som verkligen gör skillnad.

Strategisk kommunikatör, PR-konsult, AD, Digital specialist/konsult, Skribent/Copywriter och Varumärkesstrateg
Vi växer och behöver förstärkning inom flera områden. Vi tror på specialiserad kompetens anpassad efter behov och stärker därför upp oss i första hand med frilansare som vill sitta i våra fina lokaler på Södermalm med utsikt över Gamla stan. Vi erbjuder dig en kreativ miljö med högt i tak men framför allt möjligheten att arbeta med spännande uppdrag tillsammans med oss. De personer vi söker har flera års dokumenterad erfarenhet av sitt område, förmodligen sitter du på byrå idag men söker nya utmaningar på egen hand och ser värdet i en flygande start. Naturligtvis är du engagerad, prestigelös, uthållig och driven. Du är också relationsorienterad, strukturerad, affärsmässig och flexibel.
Känns det här intressant?! Maila ditt intresse till: jonas@inspiration.se och gärna så snart som möjligt.