Stay Sharp!

Stay Sharp!

”Den här gången valde vi att tänka helt nytt och istället för att leverera produktinformation bjöd vi deltagarna på en motivationskavalkad. Hela 95 % av deltagarna angav i utvärderingen att de antingen tyckte att kickoffen var mycket bra eller den bästa hittills”, säger Herman Lundquist, nordisk marknadschef på Sharp.

Efter enastående resultat för Sharp i Norden under det gångna året ville Sharp visa sina partners hur mycket de uppskattar dem. Målet med partnerkickoffen var att ge energi och befästa Sharps position som en attraktiv samarbetspartner. Tillsammans med Inspiration mejslades det motivations- och energihöjande konceptet Stay Sharp fram.

Mårten Nylén, känd från bland annat Biggest Loser, inledde med en presentation om hur kost och hälsa påverkar hur vi presterar, retorikexperten Elaine Eksvärd pratade om ”första intryck” och rapparen Petter berättade om vikten av motivation utifrån hans utmaning att skriva musik som dyslektiker.

Hjärnforskaren Katarina Gospic var virtuell moderator och kopplade tillbaka talarnas budskap till hur vår hjärna fungerar. Medvetenhet om hjärnans kemi kan bland annat hjälpa oss att vara mer uthålliga och möta motgångar på ett mer konstruktivt sätt. I egenskap av säljare ger kunskapen om hur hjärnan fungerar oss viktiga nycklar i hur vi själva uppfattas och hur vi bygger förtroende med andra människor.

Innehållet levererades med en energi som stegrade under dagen och allt kokades ner till att deltagarna ska fortsätta leverera goda resultat med hjälp av bibehållen skärpa. Och eftersom skratt har en positiv effekt på hjärnan var David Batras stand up-rutin en perfekt avslutning på föreläsningsdelen. På kvällens fulladdade Award Dinner lyftes några prestationer fram lite extra och nya mål stakades ut. Aktiviteten avslutades med en bejublad konsert med Petter.

”Vi har fått otroligt mycket positiv feedback, inte minst att det var en spännande och oväntad mix. I princip alla återkopplade till oss att kickoffen påverkat deras stolthet över Sharp som varumärke på ett positivt sätt. Stay Sharp kommer inte glömmas bort i första taget”, säger Herman Lundquist.

Eventet fortsatte sedan i något modifierad version till Sharp i Norge och Danmark.