Adobes verkstad för Sveriges främsta kreatörer

Adobes verkstad för Sveriges främsta kreatörer

Adobe Creative Meet Up hålls varje år exklusivt för kreatörer från nordiska kreativa byråer och designskolor. 2015 års Meet Up valde vi att hålla i en rå och snygg lokal i centrala Stockholm, en kväll i November. Lokalen förvandlades med dekor och möblemang så att besökarna fick upplevelsen av att de befann sig på en after work hos en trendig byrå.
Syftet denna gång var att förstärka Adobe som varumärke, hjälpa målgruppen att få ett naturligt förhållande till Creative Cloud, expandera det Nordiska kreativa nätverket och förstärka relationen med de mest inflytelserika kreatörerna i regionen.

För att nå den något kräsna och högt eftertraktade målgruppen bearbetades de största byråerna i Norden som i sin tur bjöd in sina starka nätverk. På så sätt skapade vi ett deltagande med rätt personer som utöver intresset kring Adobes produkter också såg ett värde i att mingla med likasinnade i branschen. En utvald grupp kreativa byråer lockade på plats med sina workshops – allt från att designa öletiketter för kvällens ölflaskor, skapa din egen tatuering i Salong Betongs tatueringsstudio till att producera film med explosiva effekter i Chimney Pots filmstudio.