Infront IT-Kompis - eventet som sätter dig i förarstolen

Infront IT-Kompis – eventet som sätter dig i förarstolen

”Varmt välkomna till IT-Kompis, eventet där vi sätter dig i förarstolen”. Så inleddes inbjudan till Sveriges beslutsfattare inom IT med Infront IT- partner som avsändare.

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster och har på kort tid positionerat sig som en av de snabbast växande IT företagen och som med ett genuint intresse och lyhördhet för kund blivit en naturlig kompis i branschen. Så det kändes självklart att erbjuda Infront It-partner ett koncept som gick ut på att alla att lyfts fram, är med och bestämmer och lyssnar på det som intresserar var och en – precis så som en bra kompis gör. Så föddes ”IT-Kompis”.

De 250 deltagarna registrerade sig via vår konceptbyggda eventsajt där de i förväg kunde välja vilka ämnen de ville diskutera kring rundabords-passen.
Målet var att skapa en dag utan långdragna monologer från scen utan istället ett forum fullt med diskussioner kring aktuella ämnen. Kristian Luuk tog oss med på sin resa från Handels via Hassan och På spåret till en av Sveriges främste programledare och levererade över förväntan som inspirationsföreläsare.
Parallellt med forumet pågick en mässa där man under pauserna kunde fortsätta dialogen med Infronts leverantörer.
Dagen kröntes av en trerätters middag med liveuppträdande av Just D och spontandans på borden.

Infronts event IT-Kompis blev precis så lyckat och bra som jag hade hoppats på. Detta var första året vi genomförde eventet och då är det alltid lite pirrigt. Inspirations vägledning och coachning genom hela eventet från planering till genomförande och uppföljning har varit exceptionellt bra och gjort att vi nu har cementerat detta event i vår marknadsplan för kommande år. Stort tack Inspiration, ni är nu vår Event-kompis!

Fredrik Pürkner – VD Infront IT-Partner